tisdag, maj 27, 2014

Perfect Day

Vi har varit ute på äventyr med övernattning igen. Igår åkte jag och barnen till Södervidinge och hälsade på familjen Carlenhag. Jag och Maggi parkerade oss i utemöblerna medan barnen lekte och badade. Under tiden slurpade vi i oss Hannah och Amandas rosévin, Perfect Day. Åh vad gott det var, det kommer definitivt att köpas igen!


Vi grillade korv, lekte med barnen och drack mer vin ända tills vi gick in vid halv åtta på kvällen. Då fick barnen titta på film och vi dukade upp med ost och kex och korkade upp lite rött vin. Vilken helkväll, på en måndag! Barnen var uppe rätt länge och vi ännu längre så det var skönt att de sov rekordlänge idag, till nio! Efter frukost och umgänge åkte vi hem igen, nöjda och glada.


Här hemma har det dammsugits, tvättats och klippts gräs. Och fått ett utbrott på barnen. Alltså jag får spel. Båda är inne i något trots och bråkar hela tiden, klagar, gnäller och är obstinata. Nu sitter jag ute med en kopp te, de leker inne men det är väl bara en tidsfråga tills de kommer ut hit och skriker...

Inga kommentarer: