onsdag, maj 21, 2014

SOMMAR!

Vilken dag! Sommarvärme hela dagen, helt fantastiskt. Poolen blev fylld utan några missöden och barnen badade i flera timmar. Först helt galna och sen lite lugnare med Duplo i vattnet. 


Det går ju inte att göra så mycket när barnen badar eftersom jag vill ha koll på dem, ett bra sätt att tagga ner lite för en rastlös person... Lite kunde jag pula med iallafall, städa till kaninerna, hänga tvätt, vattna... Barnen hoppade i poolen 14-14.30 nånting och kom inte upp förrän vid 17.30. Då satt vi på uteplatsen och byggde med Duplo och så gungade vi en stund. 

Det var två riktigt trötta barn som la sig i soffan vid åtta och Nemo blev plötsligt väldigt varm och visade sig ha feber. Jag hade fullt upp imorgon men får stuva om lite. Hoppas Nemo mår bättre iallafall, jobbigt att ha feber när det är så varmt ute.

Jag har invigt mina nya jeansshorts idag. Jättesköna och snygga. Det känns sjukt bra att kunna dra på sig ett sånt plagg och ett linne och känna sig bekväm och inte "för stor". Äh svårt att förklara men det är plagg som jag velat ha innan men känt mig alldeles för obekväm i.

5 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Hälsa Nemo att krya på sig. Roligt att de kunde leka så mkt och njuta ute i poolen!
och du...snygging!

Anonym sa...

En riktig snygging är du! Vilken kropp har du fått !!! eller fått och fått.. du har sprungit till den!! Fantastisk duktig jobbat !!
Mercedes.

Jonna sa...

De shorts problemet känner man igen. Så ofta man vill kunna gå ut på stan i dom, men man kommer inte mer än till dörren och får snällt gå och byta om till klänning eller "byxor". Man kan bli så arg på sig själv ibland!

Ida sa...

Sicken mysig dag!

Linnéa sa...

Tack, ni är verkligen gulliga. <3