onsdag, maj 21, 2014

En sån dag....

.... när allt går emot en. Det är det idag, åhhhh krångel! Först ett lågintensivt långpass där pulsen ville upp upp upp så jag fick springa sååååå sakta för att hålla mig under 142. En timme och tjugo minuter, 11 kilometer. Jag har nog en liten svacka nu men det är okej, inget lopp förrän den 14 juni så jag har lite tid att komma ur den. 

Efter dusch och mat körde jag till XLbygg för att köpa en del till vattenslangen som gått sönder. Fel del, såklart. Tillbaka igen och köpa ny. Tack och lov blev det rätt! Fast jag ska inte säga för mycket, har inte testat med vattnet än...

Sen, upp på vinden och hämta poolen! Men ingen pool någonstans. Letaletaletaleta..... Ringde Kalle och det visade sig att poolen var i uthuset och inte på vinden. Okej okej, hämtade den och tog fram kompressorn som Kalle köpte ny slang till igår. Sätter igång den och då blir trycket så stort att munstycket flyger av. AAAAAHHHHHHHH!!!!!! Jävlar så irriterande!! Tillslut hittade jag en teknik och fick efter många om och men och trötta händer luft i poolen. 

Nu ska jag hämta barnen och jag hoppas verkligen att jag kan fylla poolen smärtfritt sen...

Vyn från uteplatsen mot trädgården. Syrenen och jasminen blir som väggar, i love it.

Inga kommentarer: