söndag, maj 04, 2014

Dagen efter..

Jag vaknade med härlig träningsvärk i armar, axlar och övre delen av ryggen idag, love it. Tog en titt på mina ben och de har ju sett bättre dagar.


Under dagen har det växt fram blåmärken ner över hela smalbenen och träningsvärken blir bara värre och värre, imorgon kommer jag väl inte kunna röra mig. But I love it! Det ska kännas att man presterat! Jag kollade min tid igår oxå förresten, en timme och tolv minuter blev det. Jag hade absolut inget mål tidsmässigt men jag funderade på om 1.15 skulle kunna vara rimligt för mig och ja, det var det visst!

Det har varit en lugn dag, Kalle har fiskat, Nemo har varit på kalas och så har vår personliga frisör varit här och trimmat hela familjen. Kalle klippte sig kortare och tunnade ur håret rejält, Leon klippte nacken och luggen och Nemo klippte upp håret lite mer och klippte luggen. Jag la i nya slingor, fler än sist och toppade håret. Jag trivs jättebra i min frisyr, rakt avklippt med en lutning så det är kortare bak och idag så klipptes det lite mer så det blir lite större längdskillnad, typ två centimeter till.


Nu ska jag gå upp och lägga mig, jobb imorgon igen.

Inga kommentarer: