lördag, maj 24, 2014

Överraskningen

Jag har ju haft en överraskning till familjen sen några veckor tillbaka. De har fått veta att vi skulle göra något men inte vad. Och idag var det dags. Jag packade både Kalles och barnens saker för att de (Kalle) inte skulle ana något och sen åkte vi. När jag körde in i centrala Lund så trodde Kalle att vi skulle åka tåg någonstans. Men inte det. Vi parkerade vid Centralstationen och gick sen till första stoppet, en jättestor leksaksaffär! Barnen var överlyckliga och fick välja varsin sak, inom rimliga gränser såklart. Båda valde Turtlesgrejer.


Vi tog en sväng på stan och Kalle fick shoppa lite, jag köpte en klänning och ett par pins för att stödja F!. Lite fika på Mormors blev det också innan vi satte oss i bilen och styrde mot nästa destination.


På Elite Hotell i Lund ska vi bo inatt och det var den stora överraskningen! Så mysigt att bara vara, hela familjen, utan en massa måsten. Vi checkade in lite innan 17 och barnen tyckte det var superspännande, första hotellvistelsen för dem. På rummet öppnade vi barnens nya leksaker och slappade, lekte och tittade på tv. Vid 18 började vi bli hungriga och gick ner till restaurangen och åt jättegod mat! Barnen åt gratis och det är verkligen ett plus eftersom man aldrig vet vilket "mathumör" de är på. 



Nu ligger vi mätta och nöjda i sängen och kollar på senaste Monsters Inc som går på ViaSat Family. I pyjamas och med en stor godispåse ska vi mysa här resten av kvällen. Imorgon väntar en frukostbuffé och det är nästan det som jag ser fram emot mest, älskar frukostbuffé!

5 kommentarer:

Ninni sa...

Frukostbuffé är det bästa!!

Anonym sa...

Vad mysigt :-)

Jenny Shima sa...

Vad mysigt :-)

Ida sa...

Men aah, vilken fin överraskning!
Bo på hotell borde man göra oftare! :) Frukostbuffé liksom... mmm...

äppelblomman sa...

Men gud va mysigt! Va duktig du är som hittar på såna överraskningar! De ska jag oxå bli bättre på! ;-)
Hoppas frukosten var god!
Kram K