fredag, maj 23, 2014

Hot Hot Hot!

PEftersom dagen bjudit på högsommarvärme var det härligt att spendera den vid plaskedammen i Folkets Park. Vi träffade Maggi, Elisa och Elin och alla barnen, bredde ut oss med våra filtar och hade det härligt i skuggan. Barnen har badat, ätit pommes och haft jätteroligt. Lite glass och en stund på lekplatsen blev det också innan det bar av hemåt igen.



Det är så härligt att umgås med andra mammor som kan ryta till ordentligt åt sina barn när det behövs och kan tappa fattningen emellanåt. Det finns inget värre än folk som alltid ska vara så duktiga och pedagogiska och aldrig gör fel. Barn behöver se alla sidor och även att deras föräldrar kan "tappa det" emellanåt. Och att man som förälder kan göra fel och be om utsäkt när man kanske varit lite för arg.


Nu är vi hemma, barnen har badat lite mer och strax ska vi grilla. Imorgon har jag en överraskning till familjen, det ska bli så ROLIGT!

1 kommentar:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Det viktiga är att aldrig be om ursäkt för sina känslor. Arg osv utan mer be om ursäkt för hur man hanterade det. "skrek, sa dumma saker osv"
Barn behöver precis det du skrev. Om vi som föräldrar aldrig visar sidor och värre, inte ber om ursäkt för det dåliga, så kommer våra barn att få mkt dåligt samvete över sina känslor.

Kul att Nemo mår bra igen och kul att ni haft en trevlig dag.

Ska bli spännande att se vad du nu hittat på för familjen.
Ha en härlig helg fina Linnea