fredag, maj 30, 2014

Selfies

Igår tog jag en bild på mig själv och la upp på Instagram. Av ingen speciell anledning egentligen, jag tyckte bara att mitt hår såg fint ut. Jag fick några kommentarer av både folk jag känner och såna jag aldrig träffat, bara positiva. Men tänker jag; är det så här jag ser ut? 

Jag skulle ju aldrig lägga upp en bild som jag själv inte tyckte såg bra ut, och bilden igår var ju inget "Kodak moment" utan tillgjord och jag tog kanske sex-sju bilder innan jag blev nöjd. Men jag undrar om de som aldrig sett mig i verkligheten och bara har sett väl utvalda selfies skulle tycka att jag bilderna överensstämmer med verkligheten om vi träffades? Fånigt att gå och tänka på men det hade känts sådär kul om folk typ ryggade tillbaka om de träffade en IRL. 

Bilden på Insta, men smickrande filter och allt. Ni kanske inte ens skulle känna igen mig på stan??

7 kommentarer:

Ninni sa...

Jag tycker du är snyggare irl!!

SofieJ sa...

Jag såg dig på Nova en gång och jodå jag kände igen dig ;) Jättefin bild!

Anonym sa...

Vacker du är !
Mercedes,

Anonym sa...

Jag håller verkligen med Ninni
På bilen syns inte din charm och härliga personlighet!
Elin

Evelina sa...

Babe! Du är ALLTID snygg och dessutom en härlig människa. Dessutom blir du bra på foto -jag får ta 20 innan jag får till det ;) Puss!

Linnéa sa...

Ni skriver alltid världens finaste saker, tack!!!!

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Jag har också tänkt på det där, att en alltid väljer den finaste bilden att visa. Samtidigt tror jag att en dömer sej själv för hårt, ser detaljer som inte andra ser så helheten är nog ändå densamma för andra. Jättevacker bild på dej!