lördag, augusti 11, 2012

Vagnpark

Eftersom det varit riktigt fint väder idag har jag tvättat flera maskiner och hängt ut. Jag har även tagit av klädseln på vår Brio Happy för tvätt eftersom jag lagt ut den på Blocket. Någon här som är intresserad? Den är superfin!


Vi köpte den när vi skulle få Nemo och har varit supernöjda med den. Nu har vi dock så många vagnar så halva huset är fullt. När jag sålde min bil köpte jag en Brio Race som var lite mindre och smidigare att åka buss med. Nu kan Leon ha den eftersom Nemo knappt åker vagn längre och skulle det behövas så har vi en paraplyvagn som jag använder på tågresor. Och så har vi ju syskonvagnen. Egentligen var planen att sälja den nu i höst men den kan vara bra att ha ett tag till. Om båda barnen är sjuka och man vabbar och behöver komma ut och gå lite är det bra att ha den. Och så har vi en äldre modell av Brio Race som jag köpte för att ha i Dalarna så vi skulle slippa dra med vagn dit varje gång. Herregud, jag vore ju rätt rik utan alla de hör vagnarna...

Vi har varit en sväng till Vombsjön och badat också. Jättevarmt när solen var framme men ruggigt när den gick i moln. Nu har vi precis dragit igång grillen och ska grilla älgspett med halloumi, sallad och bearnaissås, mums!





Förresten Jenny, jag har inte tagit bort Nemos namnskylt från vagnen än. Eventuellt gör jag det om jag säljer den.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihi eller så kan du hoppas på att den som ska köpa vagnen ska döpa sitt barn till Nemo ju ;) hihi /Jenny

Viktkamp sa...

Hoppas du hittar någon som vill köpa den =)