fredag, augusti 10, 2012

Humör

Nemo är nog ganska lugn i jämförelse med många andra i hans ålder. Han får såklart utbrott ibland men han är inte sån som skriker i affärer och han spelar oftare ledsen och ynklig istället. Men så har vi Leon. Han blir rasande när han inte får det han vill. Bara man säger till honom när han typ kastar mat så bryter han ihop. När han blir riktigt arg så skriker han och viker sig dubbel av ilska och frustration. Nemo fick en Festis nyss och tiden när Nemo kunde få nåt men inte Leon är visst förbi. Leon blev skogstokig och skrek som en stucken gris och som tur var hade jag en juiceförpackning från Semper för små barn som han fick. Vilken jävla tur för annars hade han nog rivit huset.

Det händer mycket med Leon nu. Han äter inte "barnmat" längre utan allt som vi äter i samma konsistens. Han är duktig och plockar och stoppar i sig. Igår och idag har han rest sig upp för att sen gå några steg, som mest fyra, så det står nog inte på innan han knallar runt här. Och nu kan han klättra upp i soffan märkte jag precis.


Snabbaren in action. Jag kallade Leon för Sabbaren en gång när vi byggde tågbana men Nemo sa Snabbaren så nu är det vad Leon kallas här hemma. Snabbaren.

1 kommentar:

Marie sa...

Det är precis lika här, Axel är lugn som en filbunke och har alltid varit...
..medan Ellen är precis tvärtemot, hennes humör är inte att leka med... Men vi får hoppas det ger med sig med tiden! :-)