onsdag, augusti 08, 2012

Photoshoot

Imorse åkte jag mot Haväng för att möta upp Bena, Poul och journalisten Caroline Engvall och hennes man Johan för en fotografering på stranden. Jag träffade Caroline första gången 2004 när hon kom hem till mig i Malmö för att intervjua mig inför ett reportage om suspension till Plaza Kvinna. Sen har vi haft kontakt genom åren och hon brukar fråga om jag vill vara med i olika enkäter. Caroline är en bra journalist som vill skriva om viktiga ämnen och gärna dödar fördomar. Hon har skrivit böckerna 14 år till salu och Skamfläck och har ni inte läst dem så gör det.

Iallafall, Caroline skulle göra ett reportage om suspension till tidningen C/O Hannah och Amanda och frågade om jag ville vara med. Och jag tycker det är en kul grej och det är roligt att få så fina bilder som ett proffs har tagit så jag sa ja. Så idag har jag hängt min elfte suspension i ett stort träd som fallit ut på stranden. Magiskt, jag tror det blev väldigt fina bilder. Efteråt följde de med mig hem för att ta bilder i hemmiljö med Nemo och Leon för att visa helhetsbilden, att jag är en helt vanlig person med ett kanske lite udda intresse. Tidningen kommer ut den 13 september och det ska bli så kul att se bilderna!



3 kommentarer:

Marie sa...

Skit häftigt!! Kul att få vara med i tidningen! Du är ju bara för tuff! Men jag måste få säga att det gör bara ont i hela mig när jag ser bilderna, vänjer mig aldrig tror jag?! Ditt intresse är det häftigaste jag känner till!
Kan du inte någon gång försöka beskriva hur du känner när du hänger? Innan, efteråt och så. Och gör det verkligen inte fasansfullt ont??
Kram Marie

Jenny Shima sa...

Ska bli spännande att läsa. Jag har läst 14 år och till salu och lyssnat på Skamfläck båda är riktigt bra.

äppelblomman sa...

Såååå kul!
Och jag säger som Marie, det ryser i hela mej... Men jag känner mej ändå väääldigt lockad att prova...;) Hur kändes det den allra första gången? Eller var det häftigare läskigare ändra, eller tredje?;)
Då ska jag köpa tidningen!!!!
Kraaaam K