onsdag, augusti 29, 2012

Tappat farten

Jag var ute och sprang idag och det var inte alls roligt. Det gick så jävla tungt och trögt och sjukt långsamt. Hela kroppen var stel och tung och varje steg var en kamp. Innan jag fick ont i benhinnorna gick det så jävla gött. Benen gick som av sig själva, tempot var bra och det var så roligt att vara ute och kuta. Ben så vilade jag en vecka och efter det har jag helt tappat farten. Och det känns inte ett dugg kul för det är drygt 2,5 vecka kvar till Veberödsrundan och jag hade som mål att springa den på under 43 minuter. I dagsläget känns det helt omöjligt att klara det och det känns tråkigt. Har ni några tips och tricks till mig? Lite peppande ord på vägen? Vad ska jag göra??



4 kommentarer:

Ninni sa...

Intervaller och backar!! Ta lite kortare turer och maxa farten men farförallt ska du göra nått som känns kul och peppande. För mig är fartlek i skogen det bästa, för någon annan kanske det är att springa 1km på snabbast tid. Och skäm bort dig själv efteråt med ansiktsmask och måla naglarna :)

Marie sa...

Intervaller intervaller intervaller!!!
Och har du fått de nya skorna??

Linnéa sa...

Jag kör ett intervallpass i veckan, i en backe. :) och jag spri ger en hel del backar annars oxå. Men att ta en kortare tur och öka farten vore kanske nåt!
Jag fick de nya skorna idag!! :) jättefina, men Kalle får slå in dem så jag har nåt paket att öppna på lördag. :)

Anna sa...

Jag kan springa den med dig. Då kommer du känna dig som en gepard. :D