onsdag, augusti 08, 2012

Jag har fått nog

Jag är stolt över att jag hänger suspension. Jag är stark, modig och jävligt cool som klarar av det, och jag klarar inte bara av det, det är ingen big deal för mig utan jag bara gör det. Jag känner min kropp jättebra, jag kan fokusera och pressa mig till det yttersta. Jag har många intressen i mitt liv; jag älskar att springa, hålla på med kaniner, blommor och laga mat, jag är kreativ och syr, virkar och fotograferar. Och så hänger jag suspension. Jag fattar att det inte är för alla. Jag fattar att folk tycker både det ena och det andra om det. Jag svarar gärna på frågor jag får och jag ler och sväljer en hel del korkade kommentarer. Men nu har jag fått nog. Jag la upp en bild från hängningen idag på Facebook. Bara de jag är vän med kan se mina bilder och en bekant som jag jobbade med ett tag hade den goda smaken att kommentera: Fy fan vad räligt. (Räligt är skånska för äckligt). Och jag blev så förbannad, varför anser hon att hon har rätt att skriva så till mig? Bara för att jag väljer att göra något som anses udda så ska jag ta emot nedlåtande kommentarer, då är det okej att häva ur sig vad som helst. Jag blev så förbannad att jag skrev ett mail till henne med vad jag tyckte och tänkte, hoppas att hon svarar. Om hon lägger ut en bild på sina barn, är det då okej att jag skriver: Fy fan vad fula, bara för att jag tycker det? Nej det är det inte för jag är normalt funtad och fattar att man inte gör så, men vissa jävla hillbillies tror sig ha rätt att skriva precis vad de tänker och tycker bara för att något är annorlunda. Jag stör mig som fan på folks ointelligenta kommentarer. Skriv nåt vettigt eller låt bli, så enkelt är det inte.



UPDATE: Jag fick svar på mitt mail. Hon bad om ursäkt och skrev att hon inte menade det på "det" sättet. Hon var imponerad och jag hade missuppfattat henne. Jag har svårt att se hur jag kunnat missuppfatta, men fine. Jag fick en ursäkt och förhoppningsvis tänker hon två gånger nästa gång. Och jag är glad för att jag stod upp för mig själv och sa ifrån.

11 kommentarer:

Elin sa...

Fy fan vad tråkig kommentar! :(( Fattar inte varför folk tycker det är ok att gapa hur mkt som helst bara för att det är på internet!? Hon hade ju aldrig sagt samma sak till dig irl! Vissa människor alltså...

äppelblomman sa...

Fan va tråkigt... Nej man har verkligen i gen rätt att göra så. Bra att du skrev så till henne! Du är den grymmaste och tuffaste morsa som jag känner!!!
Kram K

Suzan sa...

Så rätt och jag får exakt samma kommentarer :( kram!

Magdalena sa...

Bra jobbat! Så trött på att folk ska lägga sig i saker som inte rör dem. Puss & kärlek.

Ninni sa...

Folk borde förstå att de inte är hemliga på internet. Det är allt för många som säger saker på internet som de aldrig skulle säga irl. Fegt och tråkigt.

Elin sa...

Bra att du sa ifrån!

Emma sa...

Jag säger samma som igår, du är så jäkla cool!

Jenny Shima sa...

Du gjorde helt rätt som sa ifrån. Jag tycker att du är jättehäftig som vågar göra suspension.
kram

Marie sa...

Bra gjort Linnéa!!
Kram Marie

Jöns Marie sa...

Det är helt upp till var och en vad man intresserar sig för, blir sjukt irriterad på att folk måste bry sig så mycket om allt och alla! Bra att du så åt henne!

Dessi sa...

Så jävla puckat! Jag tycker det är strongt att stå ut med den smärtan det måste innebära för jag vetefan om jag hade pallat det. Coolt är det hur som och grymt att du gav henne svar på tal.