tisdag, december 01, 2009

Jag var ute och gav kaninerna mat nyss och det var fullmåne ochstjärnklart och det lyste upp den frostiga gräsmattan så fint. Men ändå kände jag mig rädd. Jag är så nervös över att någon ska komma till oss och bryta sig in eller smyga på oss utanför huset. Ni som följt min blogg ett par år vet att jag hade inbrott i min lägenhet medans jag sov och det var en skitjobbig upplevelse. Ni kan läsa om det här om ni vill. Jag är väldigt mörkrädd och får hjärtklappning direkt jag hör små ljud. Ofta när jag sitter uppe vid datorn på kvällen när resten av familjen sover så hör jag knarrande ljud nerifrån och blir jätterädd, men sen inser jag att det är Nell (sköldpaddan) som kliver omkring i sin låda. Men jag hoppas inte jag behöver vara rädd. Det är väl kanske inte så stor risk att de som gjorde inbrott idag kommer tillbaks och det var antagligen just det huset de var ute efter.

Imorgon ska jag och Nemo åka till Malmö och handla julklappar. Senaste gångerna jag varit i Malmö har jag varit stressad och haft en massa saker att passa men imorgon ska jag åka in i god tid och sen strosa omkring och så tänkte jag äta lunch på Café Zena.

2 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Det är ju inte så konstigt att du är rädd, det hade jag också varit men sannolikheten att det skulle hända er något är nog inte så stor.

Linnéa sa...

nej det tror inte jag heller, men bara tanken är så obehaglig!