tisdag, december 08, 2009

Idag rev sig Nemo i ögat och det såg rätt så hemskt ut. Han hade inte ont och grät inte men under ögonlocket har han två rivmärken på ögonvitan. Efter att ha pratat med Kalles mamma som pratat med Kalles pappa som tyckte någon borde titta på det ringde vi till Dalbys vårdcentral och fick komma dit. En läkare tittade på ögat och som tur var hade han inga skador på hornhinnan eller något som kunde påverka synen. Vi fick ögondroppar som han ska få i två dagar nu för att förhindra eventuell infektion. Duktiga Nemo var sitt vanliga charmiga jag och log bara fast läkaren drog upp ögonlocket och lyste honom i ögat.

När vi kom hem fick Nemo sitt andra mål gröt i livet och det gick ner mer idag. Jag blandade ner ersättning i gröten och varvade gröt med ersättning så det gick ner en del. Men det är skumt för Nemo med konsistensen och smaken. Vart ska det liksom?


Nemo kör på vintage-looken med pappa Kalles gamla kläder. Marikas mamma stickade en likadan tröja i rött till Marika när hon var liten och förhoppningsvis hittar hon mönstret. Snart växer Nemo ur tröjan och den är en favorit.

2 kommentarer:

Vadå? sa...

Aaah vad tjusig! :D Två tjusiga :)

Jöns Marie sa...

Han klär i kaniner =)