söndag, december 13, 2009

Igår köpte vi en jättefin kungsgran men hann aldrig pynta den för vi drog iväg till Saxtorp för att Mikael skulle hjälpa Kalle med hans Iphone (nåt om att få in nakna brudar i den, mycket viktigt) och Nemo skulle hänga lite med Cedric. Jag skulle låna Ninnis spikmatta men istället så fick jag en alldeles egen av henne och mikael! Så otroligt fin gest och jag blev jätteglad! Nu hoppas jag den kan råda bot på mina somna-problem.

Efter visiten i Saxtorp åkte vi vidare till Södra Möinge för lussevaka hos Elin och David i deras mysiga hus. De hade gjort så fint, Elin är verkligen en av de duktigaste jag vet på att pyssla och göra vackra saker. Man blir inspirerad/avundsjuk av hennes verk. Nemo hade knappt sovit på hela dagen eftersom allt är så himla intressant att han inte kan missa en sekund så han satt mest hos mig eller Kalle och kämpade för att hålla ögonen öppna. Han hade glitter i håret och eftersom han sket ner sig hos Ninni och Mikael så fick han en jättefin polkagris-tomtedräkt av Cedric.

Framåt midnatt körde vi hem och idag vaknade vi av att solen sken och den var glittrigt av frost ute! Jag har städat åt kaninerna och hängt lila julgranskulor i deras "träd" i hagarna och så har vi klätt vår egen gran. Den är så fin och doftar underbart! Bilder på den och lite annat julpynt kommer ikväll. Plus vår egen lilla tomtenisse som rider runt på en ko här hemma och springer omkring med tomteluva.

Nu ska jag ÄNTLIGEN göra den där marmeladen jag tjatat om.

1 kommentar:

AnSo sa...

vad fint att du fick en egen spikmatta! ska bli kul att höra vad du tyckte om den, jag ska önska mig en egen i julklapp, har en lånad nu..men jag undrar om det är värt att önska en lite dyrare,typ dom för 600..för det finns ju billighetsvariant för 199 kr..ptja, får väl googla lite o se om de billiga är lika bra..:) glad lucia på er iallafall! :) /anso