onsdag, december 23, 2009

Vilken dag jag har haft! Tusen järn i elden men ändå har jag inte känt mig jättestressad och har lyckats hålla humöret i topp. I förmiddags körde jag till Skåneplantor och Willys och sen vidare till Dalby för Hemköp, Systemet och Granngården. Väl hemma spenderade jag fem timmar i kökt med att baka bröd, en julkaka och rulla älgköttbullar. Vi har packat och lastat in i bilen. Eftersom vi ska ta med en spjälsäng så är det riktigt tight med plats men det verkar som vi kan klämma in den tillsammans med vagn, resväskor och julklappar. Alltså, vi har en stor kombibil men får knappt plats. Hur ska vi göra med nästa unge och en hund???

Jag måste berätta en rolig sak. Kalle har skaffat en Iphone och har skrivit in alla sina kontakter i den. idag såg jag att han har mig som Linnéa Siljesvärd. Hur romantiskt är det då? När jag påpekade det sa han att han faktiskt haft mig som Älskling i typ 40 år men eftersom jag har honom som Kalle så tänkte han vara mer formell. Jag tycker inte hans smeknamn och mitt fullständiga namn går riktigt att jämföra så nu har jag ändrat honom till Karl Jönsson i min mobil. Rätt ska vara rätt! Nu skyller han dock på att han har hela mitt namn bara för att han ska lära sig stava till Siljesvärd...

Nej nu ska jag gå ner och fixa det sista. Imorgon ska vi mysa här hemma med tomtegrötsfrukost och sen åka till Agusa och hjälpa till lite innan övriga julfirare kommer. Det blir en vit jul och jag tror julafton kommer bli supermysig. Kalle och Nemo ska matcha i Brokeback Mountain-skjortor och jeans och jag ska nog ha lite guldglitter på ögonen.

Nu kommer jag inte blogga mer förrän vi kommit till Kättbo dit vi åker på juldagen.

GOD JUL på er allihop, hoppas ni får en riktigt fin julafton tillsammans med nära och kära och massor med god mat och fina klappar!



Min favorittomte, sötast i världen!

1 kommentar:

Emmi sa...

ååååååååååh nemo är så söt så jag vill aldrig skaffa några egna barn :( god jul!