lördag, december 05, 2009

Hela familjen drog in till Malmö idag för att Kalle skulle köpa julklappar och det måste ha varit den absolut sämsta dagen att göra det på. Sjukt mycket folk och alla bara trängs och är jobbiga, och då kommer man där med sin barnvagn och blir genast en favorit. Kalle fick köpt några julklappar, Nemo köpte en till mig och jag fick en ny mobil inne på Telenor eftersom jag förlängde mitt abbonnemang. Jag får ångest när jag byter mobil för det är så drygt att lära sig hur den funkar men mittt batteri på den jag har är så sjukt dåligt. Nu fick jag en Samsung nånting som jag kanske ska packa upp ikväll och sätta på laddning. Den har stor display iallafall och tydligen en bra kamera. Kalle vill ha en iphone men det hoppar jag. Iphone=ännu mer ångest.

Vi käkade på Café Zena och jag tog ekologiska dinkelvåfflor med vaniljkesella och frukt. Underbart gott! Kalle tog en varm macka med parmaskinka och lite annat och sen bjussade Daniel Kalle på en tiramisu. Nemo är en stor favorit på Zena, han har redan fått sommarjobb där.

Ikväll har vi ätit gott, en indisk linsgryta som heter Dhal. Den kommer jag definitivt laga fler gånger, prova ni också. Receptet finns här, men jag rekommenderar er att krydda mer än vad som står i receptet. Blev lite klent tycker jag. Jag är inne i en kreativ matperiod där jag provar nya recept nästan varje dag. Imorgon blir det persisk saffranskyckling!

1 kommentar:

MiaMaria sa...

Jag får väl slå ett slag för iPhone. Det är den bästa och mest lättanvända telefon jag någonsin haft!! Sjukt bra att blogga med osv. Men jag vet vad du menar med att få ångest av att lära sig en ny mobil.