tisdag, december 22, 2009

Igår var en sån dag där allt blev fel och stressen och irritationen hängde en över axeln. Allt krånglade och blev försenat och inget blev som det skulle. Hela dagen blev 2-3 timmar försenad men vi kom iväg dit vi skulle iallafall.

Vi hälsade på Evelina, Bena och Vilde i deras nya hus och det var verkligen superfint! Och Evelina är så pysslig och duktig så inredningen är underbar. Vi hann bara fika och gå en husesyn för sen fick vi dra vidare till Agusa där vi skulle fira gammeldags jul. Det var jättemysigt, bara levande ljus i massor av små ljusstakar och i granen och god julmat och julgodis. Tyvärr fick jag gå in med honom till Kalles föräldrar så han fick sova för han var riktigt trött och fick ingen ro bland alla människor.


Vi kom hem vid halv två inatt och jag kom inte i säng förrän vid tre. Idag har både jag och Nemo tagit igen sömn och sen gick vi en lång promenad i virvlande snö. Det snöar igen men nu ligger temperaturen runt nollan tyvärr.

Nu när det är så mycket snö är vår trädgård rådjurens favorit för vi har så mycket och stora träd som de äter av och ligger under. Tre stycken har vi som stryker omkring här både natt och dag.

2 kommentarer:

Evelina sa...

Men vi fick se en liten glimt av er i alla fall :D Puss!

Evelina sa...

Men vi fick se en liten glimt av er i alla fall :D Puss!