onsdag, december 09, 2009

Efter en lång dag på stan med farmor så är jag klar med alla julklappar! Har nog aldrig varit helt färdig i så god tid förut, men nästa år ska jag fan börja handla i oktober. Så mycket pengar har gått åt fast jag inte köpt speciellt dyra grejer. Men det är kul att ge bort presenter tycker jag och jag har hittat fina grejer till alla. Nu ska jag bara slå in alla. Har ju börjat och suttit två kvällar men har en del kvar.

Nemo var en liten ängel på stan, han är så snäll att ha med sig. Han sov mycket i vagnen men sen blev det lite fel i hans rutiner när vi kom hem så nu på kvällen var han så övertrött att han bara skrek hysteriskt en stund. Men nu sover han så sött i sin vagga. Han åt nästan en hel smakportion gröt idag också. Han börjar fatta grejern nu och gapar när skeden kommer mot honom. Han är så jäkla gullig, min lilla unge!



Och vet ni, vet ni! Idag kände jag mig som värsta storbloggaren! En tjej på Lagerhaus kom fram och berättade att hon läste min blogg och tyckte Nemo var så söt! Hon var kompis med Ninni sen lång tid tillbaks och hade hittat mig via henne. Det är tredje gången under mina snart fyra år som bloggare som någon kommit fram. Undrar om det är fler som sett mig och känt igen men inte sagt något? Sjukt egentligen, att man kan gå på stan och så ser folk en och veta en massa saker och man själv har ingen aning om att de vet.
Nu ska jag skriva ihop veckans handlingslista som Kalle ska ha med sig till Willys när storhandlar imorgon efter jobbet. Godnatt!

5 kommentarer:

Jonna sa...

Har sett dig massvis med gånger i Ystad när du varit där och hälsat på din vän "juristen"! men har aldrig förmått mig att komma fram och hälsa.

Linnéa sa...

Jonna: men det måste du göra, då kommer Juristen bli sååå avundsjuk för att nån kommer fram till mig och inte bara till henne! ;)

maga sa...

Har kommenterat få gånger men följer fortfarande din blogg och
jag såg dig förran i lördags i Malmö. jag kunde inte tror på mina ögon, alltså för att vi inte känner varandra så stannade jag, var med min dotter och man...och var så nära att gå dit och hälsa men blev blygg och rädd att du kunde tänka att jag var en galning eller sånt. Men det var skönt att se dig med din bebis på stan!

Kram

Linnéa sa...

Maga: jag hade absolut inte tyckt du var nån galning utan hade tyckt det var jättekul, men jag hade nog blivit lite nervös. :)

Maja sa...

Hehe, har sett dig på stan några gånger :) Under de år jag "vetat"vem duvar.pratadeextentions med dig på lunar för massa år sen, haha. Vartdu som fick mig att göra smiley :D Men jag hade tyckt de känns dumt och gå fram och hälsa... privatliv och sånt :p