torsdag, december 17, 2009

Jag trodde julfrimärken hette julfrimärken för att de hade julmotiv. Men nu säger Kalle att de är billigare och att de tar längre tid att komma fram men att de är framme innan julafton. Är det verkligen så? Är jag sjukt trög som inte fattat det i så fall? Jag har nämligen varit så upprörd över att julkorten jag skickade i måndags inte kommit fram, och är mycket upprörd fortfarande. Hoppas de kommer fram imorgon.

Sälen Nemo

3 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Under 80-talet var det julmotiv på julfrimärkena men det verkar ha tagits bort. Att de var billigare än vanliga frimärken kände jag väl inte till heller.
En del av våra julkort har kommit fram men konstigt nog så kommer det som ska till mina föräldrar alltid fram sist trots att det inte bor jättelångt bort.

Hili sa...

Då ska jag förklara för dig lilla Linnet att kalle har helt rätt, dem är ca kronan billigare och kommer inte fram lika fort :) eeehhh Ja Linnet, det är du som är trög :)

Ja, jag då sa...

Julfrimärken är egentligen b-porto frimärken. Därför tar det längre tid än vanligt och även anledningen till att de är billigare.