söndag, december 06, 2009

Så var det söndag kväll och helgen har verkligen gått fort. Kalle gjorde scones till frukost och sen tog jag tag i vinden och städade upp där och sen började Kalle flytta tillbaks alla saker. Han fick över alla kartonger så nu är det bara lite större saker kvar som vi tar nästa helg.

Nemo är rätt så gnällig om man inte underhåller honom hela tiden. Han ska nog få tänder snart för han ska hela tiden ha saker i munnen och tugga på och riktigt anfaller allt han kan trycka in i munnen. Det kliar nog i tandköttet. Nemo är sjukt stark för han kan resa sig upp själv bara man håller i armarna på honom. Men han får gärna pausa lite i utvecklingen nu, det går alldeles för fort och jag hinner inte med. Får lite ångest för om två månader är han ett halvår gammal och då har halva tiden gått tills han fyller ett år och så vidare och så vidare..

Och så försöker jag fatta min mobil. Så dryg den är. Det är sån där pekskärm och jag fattar inte hur man skriver när man ska sms'a och så försvann en massa nya nummer när jag satte i sim-kortet men en massa gamla fanns där helt plötsligt. Men det är väl bara att öva..

Fan jag är så sjukt godissugen! Måste man vara det hela tiden?

Inga kommentarer: