torsdag, december 03, 2009

Vad ska ni göra i helgen? Jag har inga planer alls och det är skönt. Jag hoppas dock vi kan börja ställa tillbaks alla grejer på vinden för det ser förjävligt ut här uppe. Imorgon ska jag och Nemo på föräldragrupp och det ser jag fram emot.

Ikväll satt jag i en och en halv timme och slog in julklappar. Jag har köpt massor av fint papper och fina snören och det är så roligt att göra små konstverk. Har köpt de flesta julklapparna, väntar på några jag beställt också. De som är kvar är något mer till mamma och pappa, paket till kusinerna och så massor av roliga smågrejer till julklappsspelet med Vitemölle-grannarna.

Usch jag tycker jag hör ljud jag inte känner igen hela tiden. Är helt nojjig nu.. Ska krypa ner vredvid Kalle och försöka sova. Första gången den här veckan jag kommer i säng i någorlunda vettig tid. Måste bara ta en snabb dusch först.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja... Jag ska hjälpa Manuela med två projekt som hon har till idag:
1) Göra en presentation om Tjeckien till skolan.
2) Färga sitt hår... RÖD... ja, du läste rätt...
Hon har en fest imorgon och har pratat om detta typ 6 månader nu... jag sa ja till sist igår, jag orkade inte diskutera längre... i alla fall färget går bort efter 8 veckor... Men hon är den lyckligaste tjejen nu... vi får se hur det bli...
Kram.
Mercedes.