söndag, december 20, 2009

Den här lördagen har varit riktigt riktigt bra och jag är fylld med en underbar känsla av lycka och tacksamhet. Klyshigt värre, men så är det.

Jag, Kalle och Nemo åkte in till Malmö för att byta lite julklappar och köpa de sista sakerna inför julen. En lunch med Maggi och Elisa och en tur på stan blev det innan vi åkte vidare till Svedala för att träffa lite släkt och byta fler julklappar. Att jag höll på att slå av näsbenet i bakluckan på bilen är en liten parentes i denna underbara dag, men jag klarade mig med att bli lite röd och lite blå.

Framåt kvällen åkte vi hem för att ta emot Ida och Daniel som kom hit för middag och sällskap. Och när vi kom hem fick vi en chock för helvete vad sjukt mycket snö det är! Jag tyckte det var mycket igår men nu är det så det går över knäna. Bilen som vi inte kört med sen i torsdags är så täckt med snö att det ser ut som en minibuss och min fina snölykta är helt insnöad. Kaninerna försvinner i snön men gräver gångar och tycker det är hur kul som helst.

Och Nemo, den fina lilla bebisen. Han har inte kunnat sova ikväll när vi haft sällskap. Jag försökte få honom att sova sin vanliga nap på kvällen men han ville absolut inte eftersom vi hade besök för då kunde han ju missa nåt. Hade vi varit ensamma och han varit så trött som han var ikväll hade han skrikit och varit jättearg av övertrötthet men nu bara satt han i mitt knä helt lugn fast han var förbi av trötthet. Men han fick ju vara med iallafall. Jag tror inte det är för att Nemo är otrygg eller tycker det är jobbigt när vi har folk här, tvärtom. Han tycker nog det är spännande och roligt och vill inte missa en sekund.

Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det julmys med Vitemöllegrannarna!


Jag önskar så sjukt mycket att snön får vara kvar ett tag...

Inga kommentarer: