fredag, december 11, 2009

Jag är trött och jag hoppas jag kan somna snabbt när jag lägger mig. Senaste veckorna har det varit omöjligt att somna. Jag ligger vaken jättelänge och allt och inget snurrar runt i mina tankar. Som småbarnsförälder ska man ju somna direkt man lägger huvudet på kudden ju. Lyssnar på Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö så jag slipper ligga i total tystnad iallafall. På lördagar kan jag somna hur lätt som helst av någon anledning, den dagen man skulle kunna tänka sig att vara uppe eftersom Kalle är ledig. Och i Kättbo sov jag så bra, tur vi ska dit snart igen.

Jag tror inte jag kan slappna av ordentligt. Jag har väldigt många spärrar och rutiner jag kör med och när jag får släppa det för en stund så blir jag dödstrött. Jag skulle vilja ha en spikmatta som jag kunde ligga på en stund innan jag ska sova.

Imorgon är det fredag och det är härligt!

Förresten, idag har jag fått bekräftelse på att vi ska börja på babysim i januari. På onsdagar klockan 10 ska Nemo simma, det ser jag fram emot!

4 kommentarer:

MiaMaria sa...

Vi har inte fått nån bekräftelse än, hoppas iaf att vi oxå får plats.

Det suger att sova dåligt. Själv vaknar jag mitt i natten och är klarvaken och lyckas inte somna om på ett par timmar. Du får gärna låna min spikmatta om du vill?!

Linnéa sa...

ninni: jag lånar jättegärna din matta, kanske den kan göra skillnad!

LolitaRegina sa...

önska dig en spikmatta i julklapp,jag lovar att du kommer älska den direkt! jag köpte min i januari, och har velat frälsa hela världen med den sedan första försöket!

Linnéa sa...

lolita: jag fick faktiskt en spikmatta av mina vänner igår, bara så där! så snällt. :)