onsdag, december 02, 2009

Idag har jag köpt flera stycken fina julklappar och jag är väldigt nöjd! Har även beställt ett par och det kommer bli kul att ge bort de här sakerna. Jag har köpt fint papper och snören också, det är så roligt att ge presenter!

Åt på Café Zena och fick smaka deras goda ekologiska soppa och ekologiska surdegsbröd med hummus. Så gott! Det är verkligen trevligt och mysigt där. Och så fick jag gratis barnpassning medans jag åt, det är ju inte helt fel.

Nemo är verkligen en liten ängel när vi är ute. Han tittar på allt och är så charmig och har knappt tid att äta för han fokuserar på allt annat. Problemet är att han blir så övertrött när han ska vara med hela tiden. Senaste kvällarna har han varit jättesvår att få att sova fast han är jättetrött och det är mycket skrikande innan han kan ge efter. Någon som har något bra tips på hur jag ska göra?

5 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Vi ger alltid ersättning på kvällen det får Oliver att somna som en stock. Han skriker också mest på kvällen men är superlugn när vi är ute bland folk.

MiaMaria sa...

Ett varmt bad och lite massage brukar få cedric att slappna av. Ibland får man gå runt och dansa med honom, så fort man sätter sig så blir han grinig igen.

Evelina sa...

När vi var ute och Vilde var så där galet upptagen av allt omkring så hände det att vi hängde en tunn sjal över vagn/sele så att han inte såg så mycket och fick lite mindre intryck. Då brukade han kunna vila även om vi var på något stort evenemang.

Linnéa sa...

tack för era tips! problemet är dock inte när vi är ute utan hemma. och det vare sig om vi varit ute under dagen eller inte. mat vill han inte ha, han är bara sjukt trött men vägrar ge upp och somna. kanske ett bad är bra att prova? nemo är helt vild när han badar så om han får plaska ordentligt kanske han blir så trött så han somnar.

Jenny Shima sa...

Bad låter som en bra idé. I helgen dansade jag Oliver till sömns av tonerna till hårdrock, det funkade :).