onsdag, december 16, 2009

Jag var ute hos kaninerna nyss och det är så fantastiskt vackert ute! Det snöar och har gjort det hela kvällen så det är alldeles vitt och det knarrar när man går. Jag hoppas hoppas det ligger kvar fint imorgon och att det blir lite kallare så det inte blir slask. Det vore så underbart med en vit jul!

Juristen och mini-Juristen har varit här idag och det har varit så trevligt. Jag bjöd på scones med hemgjord marmelad och den var så jävla god. Superenkel att göra också, till och med Juristen trodde hon skulle klara av det. Nemo ville knappt sova eftersom vi hade besök men det ville Emilia ungefär hela besöket så de hann knappt leka nånting.


Jörgen tittade förbi på middag på kvällen och så fick han två julklappar av Nemo.



En vecka kvar till jul nu! Jag längtar jättemycket för jag tror det kommer bli helt fantastiskt. Även om det känns tråkigt att inte fira själva julafton med mina föräldrar så ska det blir roligt att vara med Kalles familj och ta del av deras traditioner. Vi har så sjukt mycket julklappar under granen, jag vill inte ens tänka på vad allt kostat. Så bra vi har det, usch jag får nästan dåligt samvete. Men jag har skänkt lite pengar till välgörande ändamål också så helt hemsk är jag inte.

Nu hoppas jag på en vit dag imorgon så Nemo kan få leka i snön för första gången.



Gott?

Inga kommentarer: