onsdag, april 01, 2009

Jag vill gärna gå en kurs i konflikthantering. Jag är inte rädd för konflikter, men kan tycka det är lite jobbigt att veta hur man ska gå in i en konflikt eller om man ens ska göra det. Att gå på sin egen känsla är svårt när man är förbannad och frustrerad. Jag och Andreas hade ikväll en konfrontation med en kille och jag blev så fruktansvärt frustrerad när han satt och snackade en massa skit och ljög mig rakt upp i ansiktet. Han tittade mig rakt in i ögonen och bara sa en massa pinsamma lögner och det med ett arrogant ansiktsuttryck. Jag är imponerad av Andreas, han är riktigt duktig på det här jobbet och jag ska be honom om feedback på hur jag skötte mig imorgon. Vill så gärna bli en riktigt bra behandlare i framtiden. Men jag är ju färsk som en nyfödd bebis inom detta så det kommer väl och jag har tur som har två fantastiskt duktiga människor att jobba med och lära av. Även om sånna här situationer är frustrerande och jobbiga så är det ju nu man lär sig.

Annars är väl allt bra förutom att jag svällt upp som en ballong. Mina lår har blivit så tjocka att de gnider emot varandra och brösten ska vi inte tala om. Hur fan kan man vilja förstora sina bröst??? Det är jävligt jobbigt, opraktiskt och fult.

Men trots frustration och fetma så känner jag mig väldigt lycklig.

1 kommentar:

Bara Lisa sa...

Hej! Det finns mkt såna kurser i Malmö/Skåne. Ville gå förut så jag kollade. Googla på konflikthantering +kurs. Det kan ju kosta en del, men förslag till chefen för hela gruppen kanske? Om man har en grupp :) Ett exempel: http://www.comomo.se/4stegsutbildning.pdf Det är verkligen guld värt att kunna hantera folk och konflikter och sen sig själv på det! Fick jag välja nåt att kunna så skulle det fan vara det.