måndag, april 13, 2009

Ååå vilken bra dag det har varit! Slutade jobbet kl 10 och åkte hem för att göra iordning en matsäck till picnicen vi skulle på idag. David fyllde 30 år och skulle egentligen hoppat fallskärm men planet hade gått sönder så det blev inställt. Istället körde vi till ett jättemysigt, hemligt, ställe där vi satt i solen och njöt.



När vi kom hem grillade vi med grannarna och hade en supertrevlig kväll. Tyvärr har jag så ont vid revbenen så det tar liksom udden av allt men det är bara att bita ihop, den lilla jäveln där inne ska inte få vinna!

Nu är alla kaninungar ute och skuttar i hagen och springer och hoppar och är så roliga att titta på. De har hälsat på Leo och det är så gulligt när ett helt gäng står och trycker sig mot gallret för att hälsa på jättestora Leo som faktiskt ser lite stolt ut. Kalle tror inte att han fattar att han är pappan men det vet jag att han gör. Hilde är så kelig så det är helt sjukt. Hon springer efter en, klättrar på en och vill följa med en ut ur hagen hela tiden.
Förresten, var det någon som härde mig i Hallå P3 idag? Jag ringde in för de pratade om sexuella trakasserier och jag ville berätta om min historia om rättegången jag och två kollegor var med om som fick ett sjukt slut. Det går väl att höra på nätet om man går in på P3's hemsida och lyssnar på Hallå P3 från idag mellan 10 och 11 tror jag. Själv vågar jag inte lyssna för jag blev nervös och då pratar jag så himla fort och låter så dum.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen gå ner och lägga mig och ge mina stackars revben en natts vila.

3 kommentarer:

Sara Sthlm sa...

Värsta radioproffset! Vad modigt att våga vara med i radio och berätta din historia! :D

Nina sa...

Gissa vem som hittat tillbaka?!!!

äppelblomman sa...

Du lät jättebra på radion!! Vilken jävla skit gubbe... Synd att inye äcklet åkte in....
Hoppas att dina revben snart går över. Men förmodligen så ligger lilla Runar så konstigt o tycker på dej så du kanske kommer få ha så här ont resten av graviditeten:(