torsdag, april 23, 2009

Idag är det bara 100 dagar kvar tills jag ska föda barn! fatta hur läskigt det är då! Det var ju nyss som jag hade varit gravid i 100 dagar. Herregud hur ska det här gå? Nej, Nemo får stanna inne tills nästa sommar..

Jag var uppe tidigt idag för att lämna Leo hos veterinären kl 8. Eftersom jag inte gillar Malmö djursjukhus så hittade jag en veterinär i Norrskog utanför Svedala. Det var jättemysigt där och veterinärerna jag träffade var väldigt trevliga. Kändes mycket mer personligt än i Malmö där de skriker ut helt okänsliga saker om ens djur när man kommer dit.. De tyckte Leo var jättefin och han var snäll men lite nervös. Han väger 4,5 kg och borde väga lite mer men han är ju inte ens ett år och stora raser växer länge. Han kommer att bli grövre och lägga på sig ett par kilo till, kanske ännu snabbare nu när han kastreras. En tysk jättescheck ska väga minst 6 kg i vuxen ålder. Leo är stor nu men slank, absolut inte för smal.

Nu ska jag sätta igång med städning så jag är klar med den när de ringer så jag ska hämta Leo. Då har jag resten av dagen fri utan några måsten, igen! Helt otroligt.

Och grattis till Hilde som fyller 1 år idag!

1 kommentar:

MiaMaria sa...

Vilken underbar bild!!