fredag, april 03, 2009

Är på jobbet nu men ska strax lägga mig. Det har varit en bra dag med lite action i form av polisbesök. Imorgon slutar jag kl 10 och då ska jag direkt hem och njuta av min lediga helg som kommer pågå fram till måndag kl 15. LOVELY! Imorgon kväll kommer Alex och Jörgen och vi ska nog grilla, premiärgrillning för i år.

På lördag ska jag och Kalle och kolla på barnvagnar och en sväng på Ikea. De hade roliga saker till trädgården plus fina gardiner jag vill köpa. När jag och Thomas var på Ikea i förrgår så köpte jag ett nät som satt på en stor ring som man kan hänga i ett träd och göra en mysig liten koja av. Tänkte göra en plats i sommar med en massa tyger och kuddar och lyktor där man kan sitta varma dagar och ljumma nätter och bara mysa.
Nej nu ska jag försöka sova. Jag glömde såklart min bärbara cd-spelare (jag är så UTE, har inte ens en mp3-spelare!!!) som jag lyssnar på bok-cd i när jag ska sova. Är helt beroende och gruvar mig för att lägga mig utan någon som snckar i mitt öra.

1 kommentar:

Unknown sa...

Jag har ett sånt där nät hemma. Tja, eller en sänghimmel. Jag vill bara tipsa om att hårnålar is the shit när man vill sätta upp den lite. Så att man får en öppning. Du vet vad jag menar :D