torsdag, april 30, 2009

Idag fick jag ett paket på posten som gjorde mig jätteglad!



När jag pratade med Marika i måndags så höll hon på med nåt hemligt så jag blev jättenyfiken, och det var detta paket från http://www.godisboxen.se/. Internet är bra när man bor långt ifrån varandra.

Annars har det varit en slapp dag. Städade på förmiddagen och planterade lite sticklingar, och sen har jag suttit i en solstol och bara läst. Och ätit glass, med strössel.



Jag köpte dessa fyra böcker i Ystad igår och jag läste I en annan del av Bromma och har börjat på Flickan som lekte med elden idag.

Kaninerna har det varmt och ligger och sträcker ut sig i skuggan och vilar för det mesta. Men direkt man kommer gående så kommer hela ligan kutandes mot staketet i hopp om att man har gräs eller maskrosblad med sig.





Kalle är ute och bygger på planteringsbänken som han gav mig som present när jag fyllde år. Den kommer att bli jättfin och perfekt nu när pelargonerna snart ska sättas ut. Han är så duktig min lille Kalle. Imorgon åker han till Oslo och jag kommer sakna honom men samtidigt är det väldigt skönt att vara ensam. Imorgon kväll ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på Pestens tid och ha en riktigt mysig kväll.

1 kommentar:

Dessi sa...

Hej Linnea! Det var länge sedan jag besökte din blogg och nu när jag hittade tillbaka ser jag att det hänt grejjer. Stort grattis till graviditeten och de små kaninbebisarna! :)

kram
Dessi