tisdag, april 14, 2009

Idag har jag varit i Malmö på möte och efter det gick jag och beställde barnvagn, en lila Brio Happy och den är så fin så fin. Jag köpte även ett speciellt bälte att ha i bilen så att om man krockar så belastas inte magen utan höfterna istället. Jag kör ju mycket bil och man vet aldrig vad som kan hända. Enligt en undersökning är det ganska stor del av bebisarna som klarat sig vid krock tack vare ett sånt bälte.

Usch klockan är alldeles för mycket. Jag vill hinna med så mycket mer. Imorgon ska jag gå upp tidigt och städa huset och till kaninerna för på torsdag kommer min mamma och moster hit och då ska det vara riktigt fint. Har bytt gardiner i stora rummet och ska byta i köket och tv-rummet ikväll.

Något konstigt har hänt, jag går och lägger mig tidigt på kvällarna och går upp 8 på morgonen fast jag inte börjar jobba förrän 15. Idag gick jag till och med upp 7.30 och det är medvetet för att hinna städa och greja hemma innan jag ska iväg. Så sjukt vuxet, jag som inte alls är en morgonmänniska.

1 kommentar:

Ninjakicker sa...

Ah, sånna där bilbältes hållar grejjer till gravida är kalasbra :) Hade sån när jag vänta smått med.