söndag, april 19, 2009

Det känns så tråkigt när man längtat efter något jättelänge, sen kommer det man längtar till och så helt plötsligt är det över.

Mamma och min moster Ulla kom i torsdags och jag hämtade dem i Ängelholm. Vi åkte direkt till Nova Lund och shoppade, sen vidare till Willys och väl hemma lagade vi tacos. I fredags var vi hemma och pysslade med mina pelargoner och sen åkte vi till Tirups Örtagård där vi åt pelargonkaka och köpte lite växter. Jag köpte en doftpelargon som man kan använda till bakning och göra snaps av. Innan vi åkte hem åkte vi till Skåneplantor och jag köpte lite rosor, jord och gödning så nu ska det fixas lite fint i trädgården. Jag har så mycket idéer!



På kvällen grillade vi kalkonfilé och åt tillsammans med en rotfruktsgratäng och det var så otroligt gott. Sen spelade vi Rappakalja Extrem och det var sjukt roligt. Lätt mitt nya favoritspel. Lite tv och glass på det och sen la vi oss. Igår åkte vi en sväng till Malmö för lite shopping och på kvällen lagade vi thaimat och spelade mer spel. En riktigt mysig helg med andra ord men nu har de åkt och tiden har gått alldeles för fort. Tur det bara är två månader kvar tills vi ses till midsommar igen.

Kaninerna växer ju som ogräs och jag börjar att försöka mig på att kolla kön på dem vilket inte är lätt. Alla ser ju likadana ut! Men det är kanske lite för tidigt för en nybörjare som jag.



Många av mina blommor och buskar börjar ta sig nu i trädgården. Rabarbern är på god väg, krusbären och vinbären också. Men gladast blev jag när jag såg att en hortensia som jag satt i somras är på väg att komma igen! Hortensia är den vackraste blomman som finns.



Nu ska jag gå ut och sätta mig i solen och äta lite lunch. Ha en bra söndag!

2 kommentarer:

Jml sa...

Vilket härligt vårigt inlägg! Längtar ännu mer tills jag får en egen trädgård att påta i =) Jag har önskemål om lite pelarginsticklingar till midsommar när du kommer upp om det går för sig. Jag börjar också fundera på om att lägga om min önskemål om kanin och ta en helvit m. svarta öron och nos. Kramar

Jennie sa...

Jisses vad fort de gror kaninerna! :O Sjukt kul!