söndag, april 05, 2009

Ååå vilka små snuttar! Kaninungarna har blivit lite modiga nu och tittar fram ur sitt bo. De flesta är lite skakiga och vingliga men en jag hade ute igår skuttade iväg snabbt som fan. Längtar nu tills de börjar komma ut mer och mer så man kan börja hitta tecken för att se skillnad på dem. Nu tycker man att man kan ursklija en med speciell teckning men sen visar det sig att det finns en till som ser likadan ut.



Igår kollade jag och Kalle på tre avsnitt av True Blood och har nu bara sista avsnittet av första säsongen kvar. Sjukt bra serie, den är helt underbar! Och Alexander Skarsgård är riktigt riktigt bra i den tycker jag. Alla är så snygga, så white trash och det finns en känsla av både Tarantino och Lynch över den. Fantastisk med andra ord.



Igår gick jag in i v 24! Herregud, det är bara 118 dagar kvar till förlossning!!! Hur ska det här gå?? Kan man inte få vara gravid typ ett år istället? HJÄLP!!!

Nu är det dags att börja baka och greja. Ninni, Mikael och mikaels kusin kommre på brunch och vi ska servera nybakt bröd, amerikanska bananpannkakor, ägg, juice, kaffe och té.

2 kommentarer:

Juristen sa...

Varför får jag aldrig sån fika när jag e hos dig?!??! Tydligen skillnad på folk o folk... Ja ja! Och jag som tyckte så bra om dig...

Linnéa sa...

för du tar aldrig med dig en spikmatta och ger mig massage!