tisdag, april 28, 2009

Jag vet inte vad det är, men luften har verkligen gått ur mig. Känner mig totalt oinspirerad och orkar verkligen ingenting. Glad känner jag mig inte heller. Alls. Jag vet inte om det är "bara" sorg som tagit över mig eller om det är något annat. Jag hoppas jag kommer ur det här snart iallafall för jag hatar det här tillståndet. Jag har mått så bra senaste tiden och trivts med mig själv och allt runt omkring mig. Men nu.. Jag vet inte. Har legat i soffan och glott på Desperate Housewifes nästan hela dagen. Trött är jag också. Var ute hos kaninerna någon timme iallafall. Jag ska ta en järntablett nu för dem har jag helt glömt senaste tiden. Jag hoppas på att det kanske är järnbrist som gör mig så orkeslös, eller kanske en kombination av ledsamhet och järnbrist.

Nu ska jag åka till jobbet. Känner inte för det heller, men dit måste man ju. Jag hoppas på en bra dag som piggar upp mig. Och imorgon ska jag åka till Juristen, det blir roligt. Jag hoppas jag känner mig gladare då.

2 kommentarer:

MiaMaria sa...

Tråkigt det där med humöret, man blir helt hormonrubbad av att vara gravid. Jag svänger snabbare än en formel-1 förare i humöret.

Tänkte på det, kan inte Kalle ha maskerad när han fyller år då?
Jag kan klä ut mig till knubbsäl =)

äppelblomman sa...

Det är hormonerna som spökar på dej nu när du har lilla Nemo i magen. Du ska se att det går lite upp och ner men det kommer snart att vända!! Skickar dej lite styrkekramar!