onsdag, maj 02, 2007

Ångestmåndag på en onsdag?

Solen skiner men jag måste sitta inne och skriva på en hemtenta hela dagen. WHY GOD WHY???

Kom upp tidigt idag för jag har sovit så oroligt och haft ångest. Från 06.22 har jag varit vaken emellanåt, somnat, drömt konstigt, vaknat och trott att klockan varit asmycket fast det bara gått en halvtimme and so on.
08.43 fick jag nog och gick upp.
Jag har drömt om skadade hundar, Paris Hilton, kidnappningar och så drömde jag att jag grävde upp Puffen och återupplivade honom. Han hade på nåt sätt lite liv kvar och jag fick en hel dag med honom och hade det så mysigt, och jag fotade honom en massa.. Och när jag vaknat så har ångesten ilat i bröstet.
Lovely morgon.
Kanske är det kroppen som tror att det är måndag igen? Och att den inte klarar två måndagar så nära inpå varann?

Imorgon går vi bara halvdag, då ska jag på stan och köpa konfirmationspresent till Emma, hoppas vädret är lika fint då med.
På fredag har vi heldag i skolan (heldag på fredagar är mitt bästa) och vi har juridik så jag hoppas vi får tillbaks tentan. Jag vill så innerligt ha klarat den och vill veta NU!




Nej nu får jag ta och skriva så det inte blir fler dagar som jag behöver sitta inne om det är fint. Bara ca 1 månad kvar av skolan nu och massor som ska göras. Ett begreppsprov, ett arbete i psykologi, en hemtenta i psykiatri och så stora tentan i juridik.
Andnöd...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det är nog tentorna och allt som yttrar sig i drömmen! Jag var också helt orolig och ångestig i natt och tror att det är måndag hela tiden :P

Linnéa sa...

Lisa: ja antagligen, vill det ska va över nu så man slipper tänka på allt.
sjukt förvirrande med röda dagar ju..:)

Anonym sa...

isch vilka hemska drömmar, Paris Hilton mitt i allt? *du e mig en underlig prick du* ;-) Ses imorgon i vårt helt underbara klassrum! (not) Puss

Anonym sa...

Håller tummarna för tentan! OCh jag hoppas att din ångest för allt dämpas men jag ska säga dig att jag fick samma ångest inför skolarbete den sista tiden med... var så trött och mättad på det

Linnéa sa...

lilla-Anna: haha hon var det bästa med drömmarna ju..;)

raur: tack..:) det märks att det drar ihop sig nu! men nästa termin är bara praktik och det ska bli jävligt gött!