lördag, maj 26, 2007

Karnevalsdags!

NERVÖS
är bara förnamnet.
Snart ska jag duscha och göra mig iordning, får se om jag kan äta nån frukost för jag känner att min mage är i uppror.


Gårdagen blev lyckad. Jag hade ju köpt biljetter till Pirates of the Carribean: At world's end till mig och Kalle som en överraskning.
När han kom hem igår så hade han klurat en massa på vad det kunde vara för överraskning och jag fick känslan av att han var på rätt spår så jag tänkte jag fick vilseleda honom lite.
Vi gick redan 19.20 fastän filmen inte började förrän 21. Vi gick över Möllan och då började Kalle bli osäker på om han verkligen misstänkt rätt.
Vi fortsatte botr mot Pildammsparken och mot Kronborg och då var han helt säker på att han gissat fel. Lite efter katolska kyrkan så bad jag honom blunda och så snurrade jag runt honom så han inte visste åt vilket håll vi skulle gå.
Haha det måste ha sett roligt ut då jag ledde honom och berättade vart han skulle gå. Det var en bra bit innan vi kom till Filmstaden då han äntligen fick öppna ögonen igen.
Och visst var det bio han hade klurat ut så det var tur att jag villade bort honom..:)
Ett tag på vägen trodde han vi skulle gå och dansa någonting och att han skulle behöva dansa så det spädde jag på lite och lät honom tro, men då blev han rätt nervös..:)

Dock inte lika nervös som jag är nu.
WISH ME LUCK och håll alla tummar ni har mellan kl 15.30 och 16.00!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håller alla tummar OCH tår för dig! Kommer gå kanon!

Anonym sa...

Hoppas att det har gått bra! :D