fredag, maj 25, 2007

Shakira, Shakira!

Jag vaknade 7.15 imorse av ett sms och jag hade så ont i magen att jag inte kunde somna om.
Så jag var uppe i ottan idag och det är jag glad för. Fick tvättid också och har precis hängt upp den.

Jag har skrivit i flera timmar nu på hemtentan och det har gått bra. Den var lite klurig men jag tror jag har rett ut den och jag har kommit så långt som till sista fråga. Började på den men pallade inte mer idag. Jag och Lina har omstrukturerat vårt plugg nästa vecka så jag har måndagen och onsdag kväll på mig också att göra klart och finslipa.


Nu ska jag äta, håller på att steka sojakorv som jag ska äta med bröd och ketchup. Orka laga mat! Det har bara blivit spagetti med ketchup och något tillbehör denna veckan. Har inte haft tid eller ork att laga nåt annat för när jag kommit hem har klockan nästan varit 20 och jag har inte ätit sen lunch.

Ikväll kanske det blir något ute att äta för jag ska nämligen överraska Kalle med biljetter till Pirates of the Carribean 3 som vi ska se kl 21 ikväll. Han vet inget, bara att vi ska göra något ikväll.


Till en helt annan sak:
Jag älskar Shakira. Hon är den vackraste jag vet och jag älskar hennes musik och hon dansar fantastiskt. Lovely kvinna, henne skulle man se ut som! ;)
Har lyssnat på tre av hennes skivor på repeat hela dagen när jag skrivit.


Nu ska jag äta och sen posta paket, ta en sväng till stan och sen cykla till Alex och gå igenom vår koreografi och vår del av finalen.

PUSS!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, nej, gud vad hemskt! Jag avskyr Shakira! Hon är hemsk. Både hon och Beyonce är fruktansvärda tycker jag.

Linnéa sa...

illvilja: haha är det då så hemskt att jag tycker om henne?

ANNA_000 sa...

HMM.. JAG GILLAR shakira, men mer beyonce. om vi skulle skapa fred och istället börja¨framträda som våra idoler? vad säger du?