tisdag, maj 29, 2007

Not so lovely...

Dagen har varit väldigt intensiv och jag känner mig trött i hjärnan.
Juridiklektion i förmiddags. STOR tenta om en vecka och jag är rädd för den. Hur ska det gå? Jag vet jag klarat de förra men nu har jag glömt en massa från den första tentan och det vi hade sist kommer vara annorlunda, plus att vi även har sociallagarna på denna. Jag orkar inte mer nu, jag blir så stressad och känner prestationsångest och vill inget annat än att det ska vara över.

Sov pissdåligt inatt också. Vaknade av åskan och det var bland det värsta jag hört. Låg ensam och rädd under täcket och försökte somna om fast det blixtrade och mullrade så in i helvete.

Efter skolan åkte jag och Lina hem till mig och gjorde klart tentan i psykologi. 9 sidor blev det och jag känner mig iallafall väldigt nöjd. Lina är bra hon, tom något så trist som att plugga blir kul med henne. Speciellt när vi blir osams och skriker IT'S ON och slår på varann.

Sen så har jag fått reda på tre jobbiga/konstiga/överrumplande saker idag. Det är sånt som får min hjärna att gå på högvarv och jag funderar och funderar.
En av sakerna är att Kalles kompis Ane ringde mig idag och berättade att han varit med om en allvarlig bilolycka i torsdags. Han ligger just nu på ortopeden på MAS och har blivit opererad i höften. Han kommer antagligen att bli helt återställd men de vet inte säkert.
Jag ringde Alex och bestämde med honom att han, jag och Jörgen ska åka och hälsa på honom imorgon eftersom han får vara kvar ett tag till.
Hemska olyckor får tankarna att sätta igång. Tänk om det varit någon av mina vänner? Tänk om det varit jag? Tänk om det varit Kalle? Tänk om det varit mina föräldrar? Tänk om....?
Hoppas verkligen han kommer bli helt bra igen...

Imorgon är det inlämning och redovisning av hemtentan i psykologi och på torsdag ska jag lämna tentan i psykiatri och sen är det över, iallafall för stunden, om man blir godkänd vet man ju inte. Får tillbaks begreppsprovet imorgon också och jag vill så jävla gärna ha klarat det för jag orkar inte ha en massa rester kvar i sommar.
Efter denna veckan är det alltså bara juridiktentan kvar och sen är det bye bye skit-Eslöv på ett tag!!!

En rolig sak mitt i allt det jobbiga är att jag börjat på capoeira och det är skitkul! Det ser skithäftigt ut när de som kan det fajtas. Jag ser ju inte alls häftig ut eftersom jag är osmidig och inte har någon balans men om jag inte tittar mig i spegeln när jag gör det så kan jag ju alltid föreställa mig det.

PUSS!!!

3 kommentarer:

Mayumi sa...

Tack för att du tog dig tid att lyssna igår. Insåg sen att jag bara pladdrade på i 180 utan att fråga nåt om hur du har det.....men det blir lätt så när man har tusen saker i huvet som bara vill ut :) Hoppas att allt är OK med er :) *kram*

MiaMaria sa...

Åhh.. capoeira.. det har jag alltid velat testa, ser verkligen grymt ut!! Du får berätta i bloggen hur det går.

Och skulle du blir rädd för åskan igen kan du alltid komma in här och sova..

Linnéa sa...

mayumi: det var så lite..:) gör inget att du pladdrade på, herregud, jämfört med det du berättade så hade jag nada att komma med..;)
kram!

ninni: ja visst ser det häftigt ut? hoppas jag kommer se liiite cool ut iaf..:)
tack det var snällt av dig..:) vaknade du oxå av det? det var verkligen brutalt.