måndag, maj 28, 2007

På god väg att få en hjärntumör...

+ 0,1 kg idag. It drives me crazy...

Gick upp vid 9 imorse, pratade med Hili någon timme i telefon, tänkte börja städa men då ringde Lina så jag pratade med henne ett tag.
Fick städat tillslut och det var skönt, hade inte alls tid för något sånt tjafs förra veckan.
Satte mig sen med hemtentan. Hann knappt börja innan Lina ringde mig igen. Kom igång, småpratade med Lina och Hili på msn under tiden. Lite titt som tätt ringde de sånna där häftiga trepartssamtal som jag aldrig lärt mig hur man gör. Näst sista gången de ringde välte jag ut mitt saftglas för jag blev så ivrig. Sen ringde även Maggi och pratade en liten stund.
Klar med tentan blev jag och jag tror jag är nöjd nu och det är bra. Jag gjorde mig iordning för att cykla till Willys och handla, halvvägs dit så ringde Alex för han och Jörgen satt utanför Tropikhuset. Så det var bara att vända och precis när jag kommit fram och sagt hej till dem så ringer telefonen igen, och då är det mamma som ville tacka för den fina mors dag-presenten.
Finally kom jag iväg till Willys och fick handlat en massa grönsaker och frukt och sojaprodukter som jag inte heller haft tid med förra veckan. Härligt med ett fyllt kylskåp!

Jag har alltså pratat i telefon nästan 10 gånger idag! Det måste vara rekord (privat då, i jobbet har jag pratat i telefon ungefär 100 gånger en bra dag).
på väg till Willys såg jag även en kille med en sån där I'm with stupid-tröja med en pil som pekade på hans kompis. Då blev jag faktiskt lite glad eftersom jag aldrig sett en sån i verkligheten innan.

Nu ska jag ta mig från datorn ett tag men ni ska få avnjuta del 2 i Vad gör man på Kastrup mitt i natten?

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha ;D Härlig filmsnutt ;D

Anonym sa...

Amen Sussie =)

Du tycker om att trekoppla med mig och Lina,.. nästan lika roligt som att åka "väskevagn" på flygplatser =)

T sa...

Haha! Så härlig film,, jag blir så sugen på att dricka å bli full =)

Linnéa sa...

raur: haha eller hur och snart kommer sista delen, i en blogg nära dig!

anonym: amen johnny-darling, bara för att du har en affär vid sidan om!

Ullis: hehe bra inflytande jag har på ungdomen..;)