tisdag, februari 28, 2006

18 dagar kvar...


Det närmar sig...


Jag sket i filosofiprovet idag. Ska nog sluta engagera mig i den kursen, bara vara där så pass att jag får fullt CSN. Jag har inte tid! Historian och religionen tar så sjukt mycket tid och energi...

Är trött, frusen och hungrig.
Ska nig krypa ner i soffan med vetekudden och boken jag började läsa på igår.
Kl. 19 ska jag på storan och se Maskeradbalen. Min farbror som jobbar med den sa att den kan vara ganska seg fram till tredje akten. Bådar inte gott eftersom jag är dödstrött.


Går omkring och tänker på saker som gör mig arg, ledsen och förvirrad. Kan inte hjälpa det.
Nu ska jag sluta ge av min energi till dem som bara vill suga åt sig den och inte ge något tillbaks.



23.55

Maskeradbalen var seg. Jag gillar inte operor så mycket, tycker bättre om musikaler. Så jag kommer skippa Figaros Bröllop, Peter sa den var ännu segare och 4 timmar lång..:/

Ska duscha och lägga mig och läsa nu. Imorgon är en kul skoldag. Först svenska där jag bara ska lyssna på muntliga framträdanden och sen Kultur- och idéhistoria.
Måste på bibblan och lite sånt oxå..


Kalle ringde ikväll..:) Inte pratat på skitlänge och det var så skönt att höra hans röst!!!
Fick prata lite om hur jag känner inför ***** och han förstod och det känns mycket bättre nu. Tur att det finns vissa man kan lita på. Just nu är det endast två personer som jag kan lita på till 100%. Det är fan tragiskt. Inte att jag har dessa två personer utan att så många jag känner inte värderar mig högre än vad jag just fått erfara. Jag vill inte vara bitter, men tyvärr är jag det.
Om jag nu är så viktig för personen i fråga så borde denna kämpa lite och visa för mig att det är så.. Jaja, vi får väl se hur det blir. Jag tänker inte vara den som kommer krypande. Aldrig! Jag har inte gjort något fel, inte minsta lilla. Som så många gånger förr.. Jag kommer antagligen att uppfattas som långsint, och det är jag tills jag får höra det jag förtjänar.

Nu ska jag dock tänka på Kalle, hur härligt det ska bli att han snart kommer hem. Han hade köpt massa fina presenter till mig. Flest från Costa Rica..:) Älskar sådana saker. Jag har fått lite ledtrådar: smycken och något att ha på väggen. Spännande..:)
Saknar honom så.. och ÄLSKAR honom..

Nä nu får ni klara er utan mig tills imorgon.

Inga kommentarer: