fredag, februari 24, 2006

22 dagar kvar...


Mår bättre än väntat idag. Det kommer bli bra, men jag känner mig sårad och sviken och min tillit till vissa finns inte mer. Jag kommer vara på min vakt och misstänka allt.
Min kurator sa att jag har hysteriska tankar, och det hade hon verkligen rätt i. Jag får panik och tänker att nu kommer allt rasa och jag kommer dö. Men den här gången gick det snabbare än vanligt för mig att ta mig samman och tänka ut en lösning.
Även om vissa saker bränner som eld i hjärtat...


Just nu sitter jag framför min helt nya dator. Så jävla gött!!! Snabb som tusan och med nytt Windows och hela köret. investerade även i nytt, svart, tangentbord och ny, svart, mus. Behövdes verkligen. Och allt detta för 378:-. Helt överkomligt tycker jag. Ett stort tack till min gulliga farbror som byggde ihop detta till mig!

Vet inte vad jag ska göra ikväll. Sitta här antagligen..:) Ska sortera i mina bilder, och sen kanske spela något spel? Har ju Polis, men det blir man så beroende av att man sitter med det i 5-6 timmar och sen får jag alltid sparken.



Fick mail av Kalle daig, I miss him..........

1 kommentar:

Anonym sa...

Jo jag läser :) Hu jag kan verkligen inte tänka mig att du skulle bli ensam för du verkar hur snäll som helst. Men tyvärr kan ju folk utnyttja det, backstabber som du skrev... Höö hoppas det inte var någon allt för nära! Va fan..hur ska man veta vem man ska lita på :(