onsdag, februari 08, 2006

38 dagar kvar...

19.00

Ni vet en sån där brännpenna man brände in "Välkommen" på en träskylt med när man hade slöjd på mellanstadiet? En sån brände ihop såret i min tunga idag. Ganska så läskigt.. Och lukten var allt annat än trevlig, och känslan obehaglig.
Jag har alltså klyvt min tunga maximalt nu. Och genom att bränna såren efter skalpellen så påskyndar man läkningen. Ser lite konstigt ut då det är alldeles svart och köttigt mellan tungorna..:)
Det gick bra iallafall och jag är supernöjd. Är bara lite öm i tungan nu, som träningsvärk.

Sitter och lyssnar på min nyinköpta Black Eyed Peas-skiva och längtar efter Kalle.. Han ringde för ett tag sen, men vi kunde inte prata mer än typ 3 minuter.. Så satans dyrt att ringa. :(

Är hungrig som fan, måste fixa nåt att äta, men vad?
Borde ha ätit innan eftersom jag blev helt slut efter klyvningen, blodsockret sjunker så mycket.

Borde plugga ikväll oxå, har prov i religion på måndag och i teckenspråk på tisdag. Vill ju helst inte sitta med det i helgen. Ska festa på lördag så söndagen kommer inte vara någon plugg-dag..

Ikväll är det O.C!!!


22.00

Så förbannat ensamt allt känns. Vill bara grina. Och det kommer kännas så här ensamt länge framöver..

Är dödstrött oxå.. Borde plugga religion men jag orkar fan inte!!! Vet inte exakt vad jag ska plgga heller eftersom jag inte var på lektionen i måndags och inte fått rätt på mailet till läraren..
Ska lägga mig nu och får ägna kvällen imorgon till att plugga så jag kan ta det lugnt och bara göra mysiga saker på fredag.

Så jag ska väl ta och krypa ner i en tom, kall säng och krama mina mjukdjur.

Inga kommentarer: