fredag, februari 10, 2006

36 dagar kvar...


Igår mådde jag så jävla dåligt, slö och en hemsk huvudvärk. Tror det var tung-klyvningen som satt sina spår.
Så jag la mig och läste strax efter 21 och släckte lampan kl 22 och somnade ganska snabbt. Jag kan inte ens minnas sist jag la mig så tidigt.. Klockan brukar bli natt innan jag tvingar mig i säng. Jag är verkligen en nattmänniska.

Men så skönt at ha kunnat sova ut fastän jag gick upp 6.45 imorse. Har inte varit alls trött idag.
Hade en jätterolig och givande lektion i teckenspråk imorse, sen försökte jag plugga religion. Det gick sådär. Är omotiverad och det känns så svårt att veta om jag lär mig tillräckligt eftersom jag själv ska ta reda på den mesta infon..

Slutade 14.30, cyklar ju genom stan på hemvägen så jag gick på Åhléns och köpte trosor och mascara och sen en sväng på systemet. De har så fina påsar där nu, jag blir helt glad att man kan välja mellan mina favvo-färger!!!
Rosa, lila och turquise, som vi säger i Danmark..;)

Snart kommer Ida hem, då ska vi åka en sväng på Ikea, sen Willys och köpa ost och kex som vi ska kränga medans vi kollar på min DVD-box jag fick av Kalle.
Gjorde en snabb-städning då jag kom hem från skolan oxå så det är fint och rent i lägenheten nu..

Är lite stressad över att jag inte sytt klänningen jag ska ha imorgon.. Måste göra det imorgon direkt jag vaknar.. Ska till Johanna på dagen en sväng så jag måste verkligen sätta igång i god tid..
Ska bli kul med tjejmiddag imorgon, länge sen. Kul att gå ut oxå, känns som det var 100 år sen. Men det blir väl KB och där blir man oftast besviken.. Men ibland kan man faktiskt ha jävligt kul..

Nej nu ska jag käka ett par ägg-mackor innan vi ska iväg.

PUSS

Inga kommentarer: