söndag, februari 12, 2006

34 dagar kvar...


13.00


Jag känner mig hemskt ledsen idag. Saknar Kalle så mycket och det är 100 år tills han kommer hem.
Jag har inte hört från honom sen i fredags heller, och tanken att han inte saknar mig utan börjar inse hur skönt det är utan mig växer sig större. Och varför skulle han inte tycka det? Jag är en jävla pain in the ass...
Han kunde väl åtminstonde skicka ett sms, det är ju så dyrt att ringa. Han skulle skicka ett mess med Alex mail-adress så vi kunde maila lite men det har han inte heller gjort.. Varför? Är det så att han börjar inse hur skönt livet utan mig är?
Ahhh jag vill bara grina, känner mig minst i hela världen..


Tjejmiddagen hos Nina igår var lyckad. Har en massa roliga bilder. Tyvärr gick vi ju på KB som, as usual, var piss-tråkigt. Träffade Henke en sväng och det var det enda roliga med att gå dit.
Så jag och Nina gick på Donau och köpte bullar och sen cyklade jag hem och tryckte i mig en stor nybakad ostbulle med rökt kyckling och gurka på. Gott som fan...


Varför ringer inte Kalle??? Jag skickade nåt sms till honom inatt men han har inte skickat nåt tillbaks.. Det stod inget dumt i sms:et, bara att jag saknade honom och att jag var rädd han inte saknade mig. Men inget svar..
Åhh varför ska jag vara så nojig och ha så lågt självförtroende att allt blir skit?
Marika har tipsat om två böcker av Kaj Pollack jag ska läsa som ska var bra och hjälpa.

Har tv'n på och det är Young, sexy and rich på femman.. Vilket höjdarprogram.. Jag önskar jag var ung, sexig och rik istället för gammal, fet och studielån...


16.20

Kalle ringde nyss så nu känns det bättre. Han sa att han saknade mig jättemycket och att jag inte ska oroa mig. Han har ett foto med på mig och har köpt en fin present till mig på en marknad de vart på.
De har varit ute och gått mycket och då har han inte mobilen med sig så han inte blir av med den om han har oturen att bli rånad..
Jag längtar så mycket till den 18 mars!!!!!!!!!

Inga kommentarer: