tisdag, februari 21, 2006

25 dagar kvar...


11.55

Jag blev precis klar med hemskrivningen i religion! Kluriga frågor, men jag har svarat på allt. Hur rätt det är vet jag inte. Kan tänka mig hon inte tycker jag förklarat nog bra, eller gått runt vissa frågor litegrann. Men då får det vara så. Jag har varken tid eller energi till att göra det bättre.
Så nu är religionen klar, och jag fick en bra start på uppsatsen i Svenska C igår. Jag kommer nog kunna göra mitt tal baserat på det jag skrivit hittills, så jag kan lägga uppsatsen åt sidan också.
Då är det arbetet i Teckenspråk. Jag ska skriva om döva, får välja vad jag vill men jag har ingen aning om vad jag ska ta. Och så ska jag plugga till två prov samt göra 5-minuterstalet.
Det jobbigaste är att plugga till proven. Är så käss på att läsa in saker! Som tur är har jag instuderingsfrågor till det ena ämnet iallafall. Blir lite enklare då.

Nog tjatat om skolan.
Har tänkt att se på Days of our lives 12.50 och sen cykla till stan och köpa ett par nya träningsskor. Är verkligen i desperat behov, det går inte att träna när fotsulorna bränner som eld.
Har lite träningsvärk idag. Då vet jag att jag har några muskler kvar iallafall..

Vill mina grejer från HM ska komma.. Har beställt en jättefin top, ett par byxor, trosor, träningsbyxor och en ny sport-bh. Har haft samma träningskläder i flera år nu. Förtjänar lite nytt. Blir roligare att träna när man inte ser ut som en hög lump.


Nu ska jag maila religions-arbetet till läraren och känna mig nöjd för att jag slipper tänka på det mer...


19.05

Nyss ätit. Pitabröd med kyckling och sallad och sweetchilisås, supergott. Och nyttigt faktiskt. Hittade receptet i nån tidning på ett café och det var typ 5 points bara..

Köpte nya träningsskor, svarta Reebok för 599 kr. Helt okej. Dom känns bra så nu hoppas jag att jag ska kunna träna utan att det känns som om skinnet under fötterna flås av..

Har pluggat en del också. Gjort ungefär hälften av frågorna till Kultur- och idéhistoria.

Fan vad jag fryser!!! Fast jag har kofta, duntofflor och varm vetesäck. Jag är snorig och nyser också, men jag känner mig inte sjuk. Hatar att det alltid är så kallt i den här lägenheten. Vill ha vår nu!!!!!


Nu ska jag plugga tills det är Gilmore Girls, Desperate Housewifes och Joey.


22.40

Ångest.
Jag är så jävla tråkig. Och misslyckad. Varför har jag så svårt för att komma ut och umgås med folk? Varför känns allt som en börda? Varför känns det som att jag måste undvika saker?
Det känns som om folk ändå tycker att jag är dryg och i vägen och bara vill hacka på mig, ifrågasätta mig.. Jag är så gnällig. Usch, jag förstår inte hur någon orkar med mig.
Jag vill ha tusen järn i elden och trivas med det.

Och sen så är jag fet. Hur kul??????????????????????

Inga kommentarer: