måndag, februari 20, 2006

26 dagar kvar...


Vaknade lite efter 9 idag. Har kollat på Days of our lives och ätit pizza-resterna till frukost. Gott, men inte bra för fetman.
Ska städa till kaninerna och sen sätta igång med pluggandet. Ska börja med religionen. Frågorna är ganska svåra så vi får se hur det går.

Borde köpa träningskort idag också. Få se om jag pallar. Jag är så förbannat lat..


14.50

Gaaaahhhh, religionsfrågorna är så svåra. Jag FATTAR inte vad nåt betyder!!! Har gjort två frågor, varav en var en a och b-fråga, men jag ha ingen aning om vad jag svarat egentligen..
Sen så är det skitjobbigt att arbeta på en dator som är helt cp. Den bara segar sig och är jävlig och jag måste starta om den hela tiden. Ibland tar det flera minuter att öppna ett word-dokument!!!
Men snart får jag en ny, lådan är färdigbyggd. Det är bara dvd-brännare och grafikkort som fattas.

Har fått roliga nyheter idag också, men de är inte officiella än..:)


22.40

Gick och tränade idag, och insåg att jag måste köpa nya skor imorgon. Haft mina i 10 år nu tror jag. Om inte 11.. Får så ont under fötterna, det bränner nästan..
Missade ett samtal från Kalle när jag var borta, men som tur är ringde han igen.. Kunde bara prata någon minut, han ringde från djungeln någonstans. Men det var skönt att höra hans röst..
Jag längtar tills den dagen när jag får hämta honom vid tåget, och kasta mig i hans famn och krama och pussa honom så mycket jag vill. Och sen få sova tätt ihop med min älskling en hel natt.. Jag längtar så det gör ont..


Billy är så rolig, han är helt vild..:) Han sitter med mig i soffan och så kan man bråka med honom, typ peta på honom och "killa" honom så han hoppar fram och tillbaks och anfaller händerna..:)


Nu ska jag försöka plugga llite mer, boooooring....

1 kommentar:

Mayumi sa...

Som sagt gumman, säg till om du behöver mer hjälp med religionen ;) *kram*