måndag, februari 13, 2006

33 dagar kvar...

Kan inte tiden gå fortare???


Har nyss gett alla djuren mat, en procedur som tar sin lilla tid varje kväll..:)
Lillan är så rolig. På nätterna stänger jag och Ida dörrarna till våra rum, men till Lillans fördel så går min dörr utåt och Idas inåt. Så ibland på nätterna knuffar hon upp min dörr, springer tvärs över hallen för att knuffa upp Idas, så hon vaknar och blir helt rädd av att dörren plötsligt slås upp och hon hör Lillans klor krafsa mot golvet. Men hon gör inget mer än att sitta innanför dörren och glo en stund. Sen går hon ut i köket för att kolla om det finns något gott i matskålen.. Jag har ställt en matskål i köket där vi lägger snuttar av gurka och sallad och andra grönsaker som man får över då man gör mat. Så direkt man är ute i köket kommer Lillan kutande för att se om det vankas nåt gott. Det är så mysigt..:)

Ska snart lägga mig. Börjar 8 imorgon och har prov i teckenspråk. Har ju som vanligt inte pluggat alls mycket. Jag är verkligen sämst på att plugga..
Religionsprovet idag blev inställt och vi hade vanlig lektion istället. Tydligen var det många som hade svårt att reda ut allt och så vi fick en hemtenta istället och det känns bättre.
Men nu har jag ännu mer att göra på lovet nästa vecka. Prov måndag och tisdag efter lovet, tentan i religion som ska vara inlämnad på måndagen, ett arbete i teckenspråk som ska vara inlämnat på fredagen, 5 minuters-tal om uppsatsen i Svenska C på måndagen eller onsdagen så jag måste börja skriva på den och förbereda talet. PHEW!
Jag som ville lata mig..

Vill det ska bli helg igen.. Elin fyller år och ska ha fest på lördagen och det ska bli skitkul. Funderar på att åka ut på Stoff och Stil i veckan och köpa lite tyg till en ny klänning.. Har en i tankarna men sist jag var dit så hittade jag inte den rosa och svarta typ spetsen jag ville ha.. Men men, fånt ve sjå hur ä väl..

Nu pissar jag snart ner mig så jag ska gå på toa och sen sova..

Inga kommentarer: