måndag, februari 27, 2006

19 dagar kvar...







Lång skoldag idag.
Hade det muntliga framförandet direkt kl 10. Det gick kanonbra, över all förväntan. Jag var skakig i händerna och rösten men inget de anfdra märkte. Jag höll ett lugnt och bra tempo, vilket är olikt mig som brukar rabbla på i 190. Och talet tog exakt 5 minuter, jag höll tiden bäst av alla..:) Fick bara poitiv kritik och tom Jimmie sa efteråt att det var bra. Han som gärna störar sig och kritiserar. (Jimmie är min förra pojkvän som jag var tillsammans med ett par år, för ett par år sen..:))
Så jag är nöjd, kan pusta ut och njuta av att nästa lektion ska jag bara lyssna på andra tal.

Provet i Kultur- och idéhistoria gick desto sämre. Kunde gått värre, men jag hade inte pluggat alls. Vet inte om jag kommer klara det. Antagligen inte..:/ Jag gissade en massa och det kan ju lätt vara fel. Men när något händer i mitt liv som jag blir riktigt ledsen för så fungerar jag inte som jag ska. Jag blir okoncentrerad och får ångest och kan inte göra sånt jag borde.
Så detta tänker jag skylla lite på någon annan, bara för att jag kan...

Sista lektionen var religion och fy fan vad mycket som ska göras där.. Usch.. Massa läxor, massa arbeten och prov. Om någon känner sig manad att svara på en enkät om vad de tycker om moskéer så let me know...


Usch jag går och ältar samma tankar hela tiden.. Det är så jobbigt. Jag känner sån misstro, mot både mig själv och andra. Jag kan inte förstå vem jag ska kunna lita på nu..
Och sen har vi ju dem som bara vill utnyttja en och gnälla på en och dom kan ju dra rätt åt helvete. Jag pallar inte mer nu, sluta skrapa av er skit på mig!!!


Bilderna är från lördagens krogbesök.


22.40

Åhhh jag har prov i filosofi imorgon och jag har inte läst ett skit. Braaaa... Börjar 8 imorgon så jag fattar inte varför jag inte börjat göra mig iordning för sängdags.. Eller jo, det fattar jag. Peter (min farbror) var här med en bärbar hårddisk så nu har jag alla bilder och all musik på min nya dator. Så jag har suttit och sorterat och donat. MYCKET roligare än att läsa om gamla stofiler till filosofer..
Och på håltimmen mellan 10 och 12.40 måste jag cykla till Linoprint och kopiera historieboken som är väldigt försenad till skolbiblioteket. Drygt, måste lägga mig nu annars orkar jag aldrig upp.

Imorgon ska jag investera i ett par högtalare till datorn och så ska jag försöka få rätt på DC. Har laddat hem det, men det är nåt som inte stämmer. Varför är man inget data-geni?

Saknar Kalle så mycket... Måste han vara borta så länge??? Aldrig mer..

Inga kommentarer: