söndag, februari 26, 2006

20 dagar kvar...


Jag lever i en värld full av mellanstadieungar.
Jag är en dörrmatta och jag blir så ledsen när folk utnyttjar det.
Egentligen borde jag avskaffa min mobil så att ingen kan skicka sms när de inte vågar prata med mig. Jag ska sluta kolla min mail, avsluta alla communityn, dra ur telefonen och lägga ner MSN. Allt för att folk ska vara tvungna att komma till mig och prata med mig öga mot öga om de vill något. Jag ska till och med sluta gå ut så att ingen kan ge mig meddelande med ett sånt där plan som flyger med en banderoll.
Jag är trött på det här. Det kanske är bättre att leva ensam, utan vänner, pojkvän och internet så att man inte ger någon en chans att såra en. Visst blir det ensamt, men det kanske är att föredra?
Jag orkar inte mer nu. Det är slut, jag är inte med på det här längre. Kalle har säkert tröttnat och alla mina vänner tycker jag är en idiot och ett bihang som bara är i vägen.
Ta daaaaaa så bra det blev...


17.40

Skakar i hela kroppen. Men nu är det pratat om iallafall. Känns kanske lite bättre men jag är ledsen. Förhoppningsvis slipper jag ha ångest mer över det här, men känner jag mig rätt så kommer den nog komma krypande förr eller senare.
Varför måste det vara så här, jag förstår inte!!!


23.30

Fan jag har sån ångest. Mår inte alls bra, vet inte vad jag ska göra. Orkar inte ha det så här. Vill inte känna mig så jävla.... jag vet inte..
Jag vill bort härifrån, jag vill att alla ska glömma mig, glömma att jag finns. Vill inte till skolan imorgon, vill inte gå ut, vill inte vara här, vill ingenting!!!
Mår illa och är ledsen, allt känns förjävligt.
Och imorgon har jag prov i Kultur- och idéhistoria som jag inte kunnat koncentrera mig på för att jag mår så dåligt. Och så ska jag framföra ett 5-minuterstal på svenskan inför hela klassen. Fy fan jag vill grina bara jag tänker på det.
Har förberett mig men det känns ändå skit.

Det ilar i hela bröstet, upp och ner. Och ibland känns det som om hjärtat tar ett skutt som gör så ont när det landar igen.. Vad fan ska jag ta mig till??????
Varför ska det alltid vara nåt skit? Går det jag säger fram?
Vem är jag för min omgivning egentligen?

Jag vill dra åt helvete.

Inga kommentarer: